Betöltés
Horpadás? Jégkár? Extremcar!
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 9:00-17:00
Kovács Tamás
tomijegcar [at] gmail.com

Gépjárművek és lemattult elemek

Gépjárművek polírozás

Autónk felületén számos helyen előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcok, melyeket nem csak esztétikai szempontból célszerű mielőbb megjavíttatni. Ilyenek például az ajtórányitás vagy lehulló ágak következményeként keletkező sérülések, de gondolhatunk akár a kilincs alatti körömnyomokra, melyek gyakran okoznak fejfájást a tulajdonosoknak, különösképpen, ha értékesíteni szeretnénk a gépjárművet. Szerencsére nem kell egyből az elemek cseréjére vagy a teljes elemek fényezésére gondolni, polírozással szépen eltüntethetőek a durvábban látszódó karcok is.

Lemattult fényszórók javítása

Lemattult autójának műanyag fényszórója? Sajnos ez idővel természetes!

A műanyagból készült lámpatestek jellemző problémája a karcolódás, mattulás és homályosodás. Elsősorban az erős uv. sugárzás hatására színeződik el a lámpa búrája, ami a későbbiekben nagy mértékben akadályozhatja az éjszakai vezetés biztonságát, mivel szinte teljesen bemattulhat, besárgulhat, csökken a látótávolság és fokozottan nő a balesetveszély.

A lemattult karcos műanyag lámpák, egy különleges eljárással javíthatók, melyhez nem feltétlenül kell kiszerelni a lámpatestet.

Egy viszonylag jó állapotban lévő autó sárga, karcos lámpabúrája jelentősen ronthatja az összképet eladáskor, és műszaki vizsgán is problémát okozhat. A lámpa árának töredékéért helyreállítható az eredeti, vagy közeli állapot, ráadásul tartós felületvédelemmel is óvhatjuk a felújított lámpát a visszamattulástól és a külsérelmi nyomoktól.

A fényezés garantált új fényezett felületet az a lámpának, mely időtállósága években mérhető!