Betöltés
Horpadás? Jégkár? Extremcar!
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 9:00-17:00
Kovács Tamás
tomijegcar [at] gmail.com

Gyakori kérdések

Számtalan apró sérülés, karc, horpadás vagy egyszerűen csak az idő nyoma az, ami meglátszódik a gépjárműveken. A teljesség igénye nélkül ilyenek például a felnire ráégő szennyeződések, de tipikus a garázs falától megkopott ajtó pereme vagy a köröm által okozott kilincs alatti karcok tömege. Számtalan esztétikai hiba elképzelhető, melyekre speciális technológiák alkalmazásával a legjobb megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek.
Viharos időszakokban számtalanszor találkozunk letört faágak vagy lehulló gesztenye által okozott károkkal. Természetesen a feladat felmérése után a megfelelő technológiák alkalmazásával ezeket a problémákat is orvosoljuk.
Mi nem jégkárnak, inkább esztétikai hibának hívjuk, de természetesen javítható. A javítás egy többlépcsős folyamat, hiszen a horpadás kiszedésén túl szükség lehet a felület polírozásra is, sőt, komolyabb karcok esetén az is elképzelhető, hogy a megfelelő szín kikeverésével javítjuk a felület.

Természetes, hogy legtöbbünk számára ez az egyik legfontosabb kérdés, mégis engedjék meg, hogy a szakmai hitelességet szem előtt tartva ne válaszoljunk, hiszen a javítás árát számos tényező befolyásolhatja (például darabszám, sérülés átmérője). Ami biztos, hogy amennyiben előzetesen egyeztetett időpontban elhozza hozzám gépjárművét, ingyenesen felmérem és pontos árajánlatot is adok a javításra.

Tapasztalataink alapján még egy komolyabb jégkár esetén is 2 napon belül kigördülhet tőlünk megszépült autójával, de az esetek nagy többségében már aznap elkészülünk a javításokkal.