Betöltés
Horpadás? Jégkár? Extremcar!
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 9:00-17:00
Kovács Tamás
tomijegcar [at] gmail.com

ExtremCar

Professzionális horpadás javítás, értékcsökkenés nélkül, Pécs városában, belföldön és akár külföldön is!

Jégkár javítás, ajtórányitás, rátolatás, leeső faág, gesztenye vagy dió okozta horpadások, nap mint nap bosszúságot okozhat az autótulajdonosoknak. Az autó esztétikai megjelenését, nagyban befolyásolják ezek a bosszantó horpadások. Eddig csak a karosszéria hagyományos javítása volt, mely igen jelentős költséggel bír! Pécsi műhelyünkben kínálunk megoldást a horpadások javítására valamint a sérülést szenvedett szélvédő javítására.

Speciális horpadás javítási technológiánknak és szerszámainknak köszönhetően, a jégkár javítás alatt a fényezés és lakk nem sérül, így nincs szükség utólagos fényezésre, nincs elemcsere, és autója nem veszít az értékéből! Mindezek mellett, a horpadás javítás költsége, töredéke a hagyományos karosszéria javítás és fényezés árának! Keressen minket bizalommal, Mi eltüntetjük autója esztétikai hibáit legyen szó horpadásról, ajtórányitásról, viharkárról, szélvédő javításról!

A szélvédő és horpadás javítási árakat minden esetben a sérülések fajtája, elhelyezkedése és mennyisége határozza meg. A horpadási és jégkár okozta vagy kavicsfelverődés okozta sérülések ingyenes feltérképezése után előzetes árajánlatot adunk.

Miért minket válasszon?

Értékálló megoldások!

Esztétikai hibák javítása értékvesztés nélkül!

USA technológia

Egyedülálló USA technológiák már Pécsett is!

10+ év tapasztalat

Naprakészen a legjobb megoldásokkal!

Akik megbíznak bennünk